Asuntolaina

Kilpailuta asuntolaina netissä ja säästä paljon lahaa asuntolainan koroissa. Asuntolainan kilpailuttaminen kumppanimme sivuilla on erinomaisen helppoa. Täytä hakemus, odota, saa asuntolainatarjouksia ja valitse edullisin asuntolainatarjous!.

Asuntolainapalvelussa voit kilpailuttaa täysin uuden asuntolainan lisäksi myös vanhan asuntolainasi. 

Kumppanimme kautta voit kilpailuttaa uudet ja jo olemassaolevat asuntolainat - ja säästää selvää rahaa koroissa.

Asuntolainan kilpailuttaminen

Asunnon ostaminen on ihmisen suurin kertaostos, joka tehdään usein jopa muutamien vuosien välein. Oman asunnon ostaminen on oiva tapa kerryttää varallisuutta ja usein omassa kodissa asuminen on lisäksi vuokra-asumista edullisempaa – ainakin jos on valmis hieman joustamaan sijainnista.

Kumppanimme kilpailuttaa kaikenkokoisia asuntolainoja. Palvelussa voit kilpailuttaa niin uudet kuin jo olemassaolevat asuntolainat. Palvelun käyttäminen on maksutonta!

Uuden asuntolainan kilpailuttaminen

Kun olet ostamassa ensiasuntoa, löytyy sinulta usein jonkin verran säästöjä ja mahdollisesti myös takaaja (esimerkiksi jompi kumpi vanhemmista). Sitten alat ottamaan selvää asuntolainoista. Mistä lainaa kannattaa hakea? Mikä on hyvä korko?

Kilpailuttamalla uuden asuntolainasi saat varmasti parhaat korot ja ensiasunnon edut käyttöösi. Laina kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman pian siitä, kun olet tehnyt päätöksen kodin ostamisesta.

Nykyisen asuntolainan kilpailuttaminen

Palvelun kautta voit myös kilpailuttaa nykyisen asuntolainasi. Voit saada parhaassa tapauksessa paljonkin halvemmat korot!

Miksi kilpailuttaisin asuntolainan netissä?

Asuntolainan kilpailuttaminen on aina kannattavaa. Voit kilpailuttamalla saada edullisemmat viitekorot ja runsaasti lisäetuja – kuten esimerkiksi korkokaton joka suojaa lainaasi korkojen noustessa. Alla lisäksi muutama syy luottaa kumppaniimme:

Asuntolainaa hyvillä ehdoilla

Lainanderin kumppanin kautta haetuissa ja myönnetyissä asuntolainoissa on yleensä markkinoiden parhaita viitekorkoja. Hakiessasi lainaa voit rauhassa päättää miltä pankilta otat lainan – jos otat lainkaan. 

Ystävällinen asiakaspalvelu

Kumppanimme ystävällinen aspa auttaa kaikkia uusia ja vanhoja asiakkaita asuntolaina-asioissa. Voit jättää heidän asiakaspalveluun pyynnön, niin he auttavat sinua myös täyttämään hakemuksesi. 

Edistyksellistä teknologiaa

Automaatio ja prosessien automointi mahdollistaa nopean palvelun, nopeat lainan siirrot ja helpon käyttökokemuksen. Kun olet hakenut lainaa saat omille sivuillesi lainatarjouksia.

Turvallinen palvelu

Asuntolainan kilpailuttaminen kumppanimme kautta on turvallista. Lainahakemuksesi siirtyy pankeille 100% SSL-salauksen avulla, jolloin ainoastaan pankit näkevät hakemuksesi.  

Lainatarjoukset suoraan netissä

Lainatarjouksesi tulevat lainan hakemisen jälkeen suoraan omille sivuillesi.  Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja ottaa juuri sen asuntolainan jossa on parhaat ehdot ja pienin vuosikorko.

Edulliset hinnat ja korot

Kumppanimme kilpailuttamiin asuntolainoihin voit mahdollisesti saada markkinoiden edullisimmat viitekorot ja edut. Korot ja hinnat määräytyvät sinulle henkilökohtaisesti. 

Asuntolainaa verkosta

Lainander tarjoaa helppokäyttöisen tavan kilpailuttaa asuntolainat verkossa. Se on erinomaisen helppoa: täytä hakemus ja odota kunnes saat pankeilta lainatarjouksia. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja valita sen joustoluoton joka juuri sinun tarpeisiisi on se kaikkein sopivin. Parasta kaikessa on että se ei maksa sinulle mitään.

Kilpailuta asuntolainasi heti!