Joustoluotto – arjen tasapainottaja

Lainander tarjoaa sinulle joustoluoton kilpailutusta. Yhdellä hakemuksella kilpailutamme jopa 60 000 euron joustoluottosi yli 30 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Voit näin olla varma, että löydät sopivan tarjouksen ilman ylimääräistä stressiä.

100 – 60 000 euron joustoluoton kilpailuttaminen ei sido mihinkään ja on sinulle täysin ilmaista. 

Joustoluotto on erinomainen apuväline arjen talouden tasapainottamiseen.

Joustoluotto – mikä se on?

Joustoluotto on helppo lainamuoto, jossa sinä saat rahoitusyhtiöltä luottolimiitin, ja pystyt sen puitteissa nostamaan joustavaa joustoluottoa tilillesi juuri silloin kun sitä tarvitset. Koska myös joustoluotoissa on eroja, kannattaa lainan hakeminen aina aloittaa kilpailuttamalla rahoitusyhtiöt. Sitä me Lainanderilla tehdään – kilpailutetaan lainasi, jotta sinun ei tarvitse. Kokeileminen on maksutonta. 

Paljonko voin saada joustoluottoa?

Joustoluoton myönnetty määrä riippuu monestakin eri asiasta. Huomioon otetaan mm. säännölliset tulot, säännölliset menot, mihin lainaa haetaan ja se, että onko sinulla mahdollisuuksia maksaa lainaa takaisin. Jos sinulla on hyvät tulot ja pienet menot voit saada kauttamme jopa 60 000 euroa lainaa. Lainan hakeminen kannattaa aina – sillähän se lainan saaminen selviää. Lainan hakeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Kuka voi hakea Lainander- joustoluottoa?

Lainaa myönnetään Suomessa asuville henkilöille, joilla on suomalainen pankkitili, säännölliset tulot, tuloja pienemmät menot ja ikää yli 18 vuotta. Lainan hakeminen on ilmaista, joten hakiessa tämäkin selviää. 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Lainan minimimäärä

Lainan enimmäismäärä

%

pienin tod. vuosikorko

Hae joustoluottoa maksutta

Lainanderin kautta voit saada edullista joustoluottoa 100 – 60000 euroa. Hakeminen on ilmaista.

Miksi hakisin Lainanderilta?

Lainander toimii yhteistyössä Suomen kokeneimman lainavälitysyhtiön LVS Brokers Oy:n kanssa, jolla on jo yli 6 vuoden kokemus lainojen kilpailuttamisesta ja välityksestä – sadoista tuhansista asiakkaista puhumattakaan. 

Reilujen ehtojen joustoluottoja

Lainanderin kautta haetuissa ja myönnetyissä joustoluotoissa voi olla jopa 4,16% todellinen vuosikorko, joka on erittäin edullinen. Hakiessasi lainaa voit rauhassa päättää keneltä otat lainan – jos otat lainkaan. 

Ystävällinen asiakaspalvelu

Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa kaikkia uusia ja vanhoja asiakkaita laina-asioissa. Voit jättää asiakaspalveluun pyynnön, niin autamme sinua myös täyttämään hakemuksenne. 

Edistyksellistä teknologiaa

Automaatio ja prosessien automointi mahdollistaa nopean palvelun, nopeat lainan siirrot ja helpon käyttökokemuksen. Kun olet hakenut lainaa saat omille sivuillesi lainatarjouksia. Valitsemasi laina siirtyy jopa samana päivänä tilillesi.

Turvallinen palvelu

Joustoluoton hakeminen Lainanderin kautta on helppoa ja turvallista. Lainahakemuksesi siirtyy pankeille ja rahoitusyhtiöille 100% SSL-salauksen avulla, jolloin ainoastaan rahoitusyhtiöt näkevät hakemuksesi.  

Lainatarjoukset suoraan netissä

Lainatarjouksesi tulevat lainan hakemisen jälkeen suoraan omille sivuillesi.  Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja ottaa juuri sen joustoluoton jossa on parhaat ehdot ja pienin vuosikorko.

Edulliset hinnat ja korot

Lainanderin välittämissä joustoluotoissa voit mahdollisesti saada jopa 4,16% todellisen vuosikoron, joka on kilpailukykyinen jopa perinteisiin kivijalkapankkeihin verrattuna. Korot ja hinnat määritetään henkilökohtaisesti. 

Joustoluottoa hyvillä ehdoilla

Lainander tarjoaa helppokäyttöisen tavan kilpailuttaa joustoluotot verkossa. Se on erinomaisen helppoa: täytä hakemus ja odota kunnes saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä lainatarjouksia. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja valita sen joustoluoton joka juuri sinun tarpeisiisi on se kaikkein sopivin. Parasta kaikessa on että se ei maksa sinulle mitään. Me saamme meidän komissiomme pankeilta jos ja kun nostat lainan heiltä. Tämä on todellinen win-win tilanne! 

Hae edullista joustoluottoa heti!