Kulutusluotto

Hae kulutusluotto netissä ja valitse halvin korko ja parhaat edut. Kulutusluotto on hyvä laina harkittuihin hankintoihin, jota voi hakea helposti verkosta. Jotta voisit hyvin mielin valita itsellesi sopivan kulutusluoton, kilpailutamme yhdellä hakemuksella 100 – 60 000 euron kulutusluoton yli 30 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Voit siis olla varma, että löydät sopivan tarjouksen ilman ylimääräistä stressiä.

Jopa 60 000 euron kulutusluoton kilpailuttaminen ei sido mihinkään ja on sinulle täysin maksutonta. 

Hae Lainanderin avulla edullista kulutusluottoa isompaan hankintaan. Kulutusluoton kilpailuttaminen on 100% maksutonta ja ei sido mihinkään!

Se parempi kulutusluotto

Aina välillä tulee tarve isomman hankinnan rahoitukseen. Oli kyseessä sitten keittiöremontti, häämatka malediiveille tai tärkeiden vuosipäivien viettäminen, autamme sinua saamaan tarvitsemasi lainan parhaalla korolla. Jotta kulutusluottojen kilpailuttaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa, olemme luoneet sivuillemme mahdollisuuden kilpailuttaa kulutusluotot. Meidän kauttamme haet jopa 60000 euroa käden käänteessä – alustavan luottopäätöksen saat heti. Me Lainanderilla luodaan uutta mallia lainojen kilpailuttamiseen – me kilpailutamme kulutusluottosi, jotta sinun ei tarvitse. Hakeminen on ilmaista ja ikäraja on 18 vuotta. 

Paljonko voin saada kulutusluottoa?

Myönnetyn kulutusluoton lainamäärä riippuu useammasta asiasta. Huomioon otetaan mm. säännölliset menot, säännölliset tulot, mihin lainaa haetaan ja se, että onko sinulla realistisia mahdollisuuksia maksaa lainaa takaisin. Jos sinulla on kohtuulliset tulot ja pienet menot voit saada kauttamme jopa 60 000 euroa kulutusluottoa. Lainanderin avulla voit huolletta vertailla lainatarjouksia ja valita omaan tilanteeseesi sopivimman kulutusluoton. Lainan hakeminen on täysin maksutonta eikä sido mihinkään.

Kuka voi hakea Lainander-kulutusluottoa?

Lainaa myönnetään Suomessa asuville henkilöille, joilla on suomalainen pankkitili, säännölliset tulot, tuloja pienemmät menot ja ikää yli 18 vuotta. Lainan hakeminen on ilmaista, joten hakiessa selviää tarkka lainamäärä jonka voit saada. 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Lainan minimimäärä

Lainan enimmäismäärä

%

pienin tod. vuosikorko

Kilpailuta kulutusluotto maksutta

Lainanderin kautta voit saada edullista kulutusluottoa jopa 60000 euroon asti. Hakeminen on ilmaista.

Miksi hakisin kulutusluottoa Lainanderin avulla?

Lainander toimii yhteistyössä Suomen kokeneimman lainavälitysyhtiön LVS Brokers Oy:n kanssa, jolla on jo yli 6 vuoden kokemus lainojen kilpailuttamisesta ja välityksestä – sadoista tuhansista asiakkaista puhumattakaan. 

Reilujen ehtojen kulutusluottoja

Lainanderin kautta haetuissa ja myönnetyissä kulutusluotoissa voi olla jopa 4,16% todellinen vuosikorko, joka on erittäin edullinen. Hakiessasi lainaa voit rauhassa päättää keneltä otat lainan – jos otat lainkaan. 

Ystävällinen asiakaspalvelu

Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa kaikkia uusia ja vanhoja asiakkaita laina-asioissa. Voit jättää asiakaspalveluun pyynnön, niin autamme sinua myös täyttämään hakemuksenne. 

Edistyksellistä teknologiaa

Automaatio ja prosessien automointi mahdollistaa nopean palvelun, nopeat lainan siirrot ja helpon käyttökokemuksen. Kun olet hakenut lainaa saat omille sivuillesi lainatarjouksia. Valitsemasi laina siirtyy jopa samana päivänä tilillesi.

Turvallinen palvelu

Autolainan kilpailuttaminen Lainanderin kautta on helppoa ja turvallista. Lainahakemuksesi siirtyy pankeille ja rahoitusyhtiöille 100% SSL-salauksen avulla, jolloin ainoastaan rahoitusyhtiöt näkevät hakemuksesi.  

Lainatarjoukset suoraan netissä

Lainatarjouksesi tulevat lainan hakemisen jälkeen suoraan omille sivuillesi.  Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja ottaa juuri sen joustoluoton jossa on parhaat ehdot ja pienin vuosikorko.

Edulliset hinnat ja korot

Lainanderin kilpailuttamiin kulutusluottoihin voit mahdollisesti saada jopa 4,16% todellisen vuosikoron, joka on kilpailukykyinen jopa perinteisiin kivijalkapankkeihinkin verrattuna. Korot ja hinnat määritetään henkilökohtaisesti. 

Reilumpia kulutusluottoja

Lainander tarjoaa helppokäyttöisen tavan kilpailuttaa kulutusluotoy verkossa. Se on erinomaisen helppoa: täytä hakemus ja odota kunnes saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä lainatarjouksia. Voit rauhassa vertailla kulutusluottoja sinulle saapuneiden tarjousten joukosta ja valita sen kulutusluoton, joka juuri sinun tarpeisiisi on se kaikkein sopivin. Parasta kaikessa on että se ei maksa sinulle mitään. Me saamme meidän komissiomme pankeilta jos ja kun nostat lainan heiltä.

Kilpailuta kulutusluottosi heti!