Lainaa netistä

Lainaa netistä helposti ja nopeasti. Hakemalla lainaa Lainanderin kautta, saat useita lainatarjouksia eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä. Voit sitten rauhassa tutustua lainatarjouksiin ja ottaa itsellesi edullisimman lainan.

Lainan hakeminen netistä on näin helppoa:

  1. Täytä lainahakemus
  2. Vertaile lainatarjoukset
  3. Valitse paras tarjous
  4. Nosta laina tilillesi.

Täytä siis lainahakemuksesi heti ja hae edullista lainaa netistä!

Lainaa netistä helposti ja nopeasti

Lainanderilta lainaa netistä - helposti ja nopeasti

Lainander mahdollistaa helpon ja nopean tavan hakea lainaa 100 – 60000 euroa netistä. Lainahakemuksen täyttäminen on todella helppoa. Koko lainanhakuprosessi vaatii aikaasi enintään vartin. Tämän jälkeen saat jopa yli 30 pankilta ja rahoitusyhtiöltä lainatarjouksia, joista voit valita edullisimman. Lainahakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua nostamaan lainaa, jos vaikkapa sinun tarpeesi ja lainatarjousten ehdot eivät kohtaa!

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Lainavaihtoehdot

Vierestä löydät eri lainavaihtoehtoja, joita hakiessa Lainander voi olla avuksi.

Olit sitten hakemassa asuntolainaa, autolainaa, remonttilainaa tai vaikka yhdistämässä pienempiä lainoja yhdeksi edulliseksi kokonaisuudeksi, löytyy Lainanderilta lainat kaikkiin tarpeisiin.

Täytä siis helppo ja nopea lainahakemus heti, ja voit olla vastaanottamassa lainatarjouksia jo vartin sisään!

Asuntolaina

Kumppanimme kautta voit myös kilpailuttaa asuntolainasi. Tutustu asuntolainan kilpailuttamiseen sivustollamme ja kilpailuta myös nykyinen asuntolainasi!

Autolaina

Ostaessasi käytetyn auton yksityishenkilöltä, on vaikeaa saada perinteistä autolainaa. Me autamme sinua kilpailuttamaan autolainan ja säästämään kuluissa!

Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen kannattaa aina. Yhdistämällä lainasi voit säästää jopa 1000 euroa vuodessa pelkissä korkokustannuksissa.

Remonttilaina

Remonttilainalla rahoitat esim. keittiön tai kylpyhuoneen remontin. Remonttilaina on apunasi myös pienempää pintaremonttia varten.

Lainoja, joihin on helppo luottaa

Lainander toimii yhteistyössä LVS Brokers Oy:n kanssa, joka on tehnyt lainojen kilpailuttamista jo vuodesta 2012 alkaen. Yhdessä meillä on takanamme satojatuhansia asiakkaita ja myönnettyjä lainoja. Lainanderin avulla voit myös yhdistää pikavipit, joustoluotot, osamaksut ja luottokortit yhdeksi edulliseksi lainaksi.

Minimilaina

%

Korko alkaen

Maksimilaina

Kokeile maksutta

Lainan kilpailuttaminen on ilmaista ja ei sido mihinkään!

Mihin ikinä tarvitset lainaa – me autamme sinua

Liittyi lainan hakeminen mökin remontointiin, auton ostamiseen, työhaastattelun vaatetukseen tai vaikkapa terveyteen, autamme sinua kilpailuttamaan lainataroeesi yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön avulla. Meidän kauttamme voit saada lainaa jopa vain 4,19% todellisella vuosikorolla. Lainan todellinen vuosikorko määräytyy yksilöllisesti.

Asiakkailtamme kuultua

”Olin jo pidemmän aikaa miettinyt autotallin oven vaihtamista. En kuitenkaan ollut varautunut niin hintavaan toimenpiteeseen. Täytin Lainanderin lainahakemuksen ja iltaan mennessä olin jo saanut yli 10 lainatarjousta. Seuraavana päivänä valitsin edullisimman ja rahat olivat tilillä vielä samana iltana.”

”Kokeilin Lainanderia kun olimme kihlattuni kanssa suunnittelemassa häämatkaamme. Olisimme omilla säästöillä päässeet Kreetalle, mutta en minä sinne häämatkalle halua. Sain edullista lainaa ja häämatkan Malediiveille. Käyttäisin kyllä Lainanderia uudestaankin.”

”Keittiöremontti oli jäämässä puolitiehen, kun kustannukset remppafirman kanssa karkasivat käsistä. Onneksi Lainanderin kautta sain useita lainatarjouksia. Nostin remonttilainaa tililleni nopeasti ja pystyin hoitamaan rempan loppuun ilman säätöä. Lainanderia käyttäisin uudestaan, remppafirmaa en.”

Hae lainaa nopeasti ja helposti netistä.