Remonttilaina verkosta

Remonttilaina on paikallaan kun aletaan miettimään kodin sisustusta, remontointia ja kunnostusta. Pankista remonttilainan hakeminen on kuitenkin usein tuskallisen pitkä prosessi, johon tarvitaan runsaasti todistuksia, liitteitä ja lomakkeita. Onneksi kuitenkin löytyy Lainander! Yhdellä hakemuksella kilpailutamme 100 – 60 000 euron remonttilainan yli 30 eri rahoitusyhtiöllä ja pankilla. Voit näin olla varma, että löydät sopivan remonttilainan ilman ylimääräistä stressiä.

100 – 60 000 euron remonttilainan kilpailuttaminen ei sido mihinkään ja on sinulle täysin ilmaista. 

Hae helpompi remonttilaina helpolla ja nopealla verkkohakemuksella. Remonttilainan kilpailuttaminen on ilmaista ja ei sido mihinkään!

Remonttilainaa helposti netistä

Olet muuttamassa uuteen asuntoon, joka ei kuitenkaan vielä ole omannäköinen? Keittiö on viimeksi ollut freesi 80-luvun keskivaiheilla? Voit hakea Lainanderilta edullista remonttilainaa. Kilpailutamme remonttilainasi jopa 30 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Kilpailuttamalla voit saada jopa 4,19% todellisen vuosikoron, joka on erinomaisen edullinen. Laina-aika on helposti sovittavissa oman elämäntilanteen mukaisesti. Remonttilainan hakeminen ja kilpailuttaminen on ilmaista, ja hakemuksen täyttää 5 minuutissa!

Paljonko voin saada remonttilainaa?

Remonttilainan myönnetty määrä riippuu monestakin eri asiasta. Huomioon otetaan mm. säännölliset menot, säännölliset tulot, mihin lainaa haetaan ja se, että onko sinulla mahdollisuuksia maksaa lainaa takaisin. Jos sinulla on hyvät tulot ja pienet menot voit saada kauttamme jopa 60 000 euroa remonttilainaa, jolla tekee isommankin peruskorjauksen. Lainan hakeminen kannattaa aina – sillähän se lainan saaminen selviää. Remonttilainan hakeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Kuka voi hakea Lainander-remonttilainaa?

Lainaa myönnetään Suomessa asuville henkilöille, joilla on suomalainen pankkitili, säännölliset tulot, tuloja pienemmät menot ja ikää yli 18 vuotta. Lainan hakeminen on ilmaista, joten hakiessa tämäkin selviää. 

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ – 60000€.

Lainan minimimäärä

Lainan enimmäismäärä

%

pienin tod. vuosikorko

Kilpailuta remonttilaina maksutta

Lainanderin kautta voit saada edullista remonttilainaa 100 – 60000 euroa. Hakeminen on ilmaista.

Miksi hakisin remonttilainaa Lainanderin avulla?

Lainander toimii yhteistyössä Suomen kokeneimman lainavälitysyhtiön LVS Brokers Oy:n kanssa, jolla on jo yli 6 vuoden kokemus lainojen kilpailuttamisesta ja välityksestä – sadoista tuhansista asiakkaista puhumattakaan. 

Reilujen ehtojen remonttilainaa

Lainanderin kautta haetuissa ja myönnetyissä remonttilainoissa voi olla jopa 4,19% todellinen vuosikorko, joka on erittäin edullinen. Hakiessasi lainaa voit rauhassa päättää keneltä otat lainan – jos otat lainkaan. 

Ystävällinen asiakaspalvelu

Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa kaikkia uusia ja vanhoja asiakkaita laina-asioissa. Voit jättää asiakaspalveluun pyynnön, niin autamme sinua myös täyttämään hakemuksenne. 

Edistyksellistä teknologiaa

Automaatio ja prosessien automointi mahdollistaa nopean palvelun, nopeat lainan siirrot ja helpon käyttökokemuksen. Kun olet hakenut lainaa saat omille sivuillesi lainatarjouksia. Valitsemasi laina siirtyy jopa samana päivänä tilillesi.

Turvallinen palvelu

Remonttilainan kilpailuttaminen Lainanderin kautta on helppoa ja turvallista. Lainahakemuksesi siirtyy pankeille ja rahoitusyhtiöille 100% SSL-salauksen avulla, jolloin ainoastaan rahoitusyhtiöt näkevät hakemuksesi.  

Lainatarjoukset suoraan netissä

Lainatarjouksesi tulevat lainan hakemisen jälkeen suoraan omille sivuillesi.  Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja ottaa juuri sen joustoluoton jossa on parhaat ehdot ja pienin vuosikorko.

Edulliset hinnat ja korot

Lainanderin kilpailuttamiin remonttilainoihin voit mahdollisesti saada jopa 4,19% todellisen vuosikoron, joka on kilpailukykyinen jopa perinteisiin kivijalkapankkeihinkin verrattuna. Korot ja hinnat määritetään henkilökohtaisesti. 

Remonttilainoja hyvillä ehdoilla

Lainander tarjoaa helppokäyttöisen tavan kilpailuttaa remonttilainat verkossa. Se on erinomaisen helppoa: täytä hakemus ja odota kunnes saat pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä lainatarjouksia. Voit rauhassa vertailla lainatarjouksia ja valita sen joustoluoton joka juuri sinun tarpeisiisi on se kaikkein sopivin. Parasta kaikessa on että se ei maksa sinulle mitään. Me saamme meidän komissiomme pankeilta jos ja kun nostat lainan heiltä.

Kilpailuta remonttilainasi heti!